top of page

VÅRE MERKER

Hos sloww.no bruker vi mye tid på å finne leverandører og samarbeidspartnere vi trives med. Her får du historien om våre merker:

OIls-59.jpg

eResonance

Vi spesialiserer oss i aromaterapi for egenomsorg. Selvfølgelig økologisk, bærekraftig, fairtrade og samfunnsorientert. Vi vet at alles reise er unik, og vi tror du allerede har det du trenger på innsiden for å mestre deg selv og livet ditt med mild og omsorgsfull støtte fra våre produkter.

Mandala Gems

Mandala Gems leverer vakre, bærekraftige krystaller. Vi donerer en prosentandel av overskuddet hvert år til ideelle organisasjoner som er i tråd med våre humanitære verdier, for eksempel RAICES, en ideell organisasjon som gir juridisk hjelp til familier som ble separert i den amerikanske grensekrisen eller grupper for bevaring av hav, regnskog og miljøopprydding.

celestite-2.PNG
ajna-mat-3.PNG

Shakti Warrior

Shakti Warrior er resultatet av at jeg ville investere i den perfekte yogamatten, men innså at mange av mattene var kjedelige og fulle av skadelige kjemikalier. Det var da jeg bestemte meg for å lage en matte uten å gå på kompromiss med verken design, kvalitet eller bærekraft. 

På jakt etter yogaens røtter flyttet jeg fra New York til India i 2017. Moren min og jeg startet Shakti Warrior og ville skape noe som brukte yogaens tidløse prinsipper: bevissthet, høye etiske standarder, kjærlighet, skjønnhet og disiplin.

Vi er stolte av å være et kvinneeid og drevet selskap.

Rae Mode

RAE MODE skaper produkter for at man skal få en god handleopplevelse: Inkluderende størrelser med samme design for både større og mindre størrelser, slik at du skal finne noe som du liker! 

foilbh4.PNG
cit-2.PNG

Moon & Ivy

Moon & Ivy avmystifiserer «hippie»! Vi bringer livsstilen tilbake til røttene gjennom produkter som er 100 % naturlige, håndlagde og nøye sammensatt.

Gode vibber gir oss energi, og det er derfor vi jobber hardt for å finne produkter som er fri for parabener, grusomhet og alt som ikke er 100 % vegansk. Det er enkelt, egentlig. Vi tilbyr metafysiske produkter for det moderne individet, og kombinerer gammeldags visdom med en ny tids vri.

Breeze Yoga

Vi er en duo på 2 og produserer produktene våre av kork og resirkulerte materialer. Hvis det i tillegg kreves andre materialer til våre matter, bruker vi miljøvennlige og hudvennlige materialer. 

 

Breeze yoga står for bærekraftig og rettferdig produksjon. PETA-godkjent vegansk laget i Portugal.

yoga-banner-fra-yogamatten.jpg
60-single-default.jpg

Yoga Searcher

Franske Yoga Searcher ble født i 2014 i møtet mellom mennesker som er lidenskapelig opptatt av yoga og kunsten å leve. Våre kolleksjoner laget av Yogis for Yogis, er designet i Hossegor og laget i Portugal av naturlige materialer og resirkulert i OEKOTEX-sertifiserte fabrikker

Don’t worry – be Yogi

Modus Apparel

Modus er oversatt fra latin som "modus, måten å gjøre noe på". Vi liker å tenke på navnet som «alltid i bevegelse, aldri slutte å forbedre». Kjernen i Modus Apparel er høy kvalitet og stil med både minimalisme og passform som stikkord. Vi lager alt fra bunnen av. Vi elsker å legge vårt hjerte og sjel i å lage produktene våre.

tights-sort-2.PNG
yoga belte 4.PNG

Myga

Myga er et miljøbevisst livsstilsmerke grunnlagt i 2017. Claudia, en av grunnleggerne, er yogalærer og håper å inspirere andre til å bli mer bevisste på sine valg på vegne av deres mentale, fysiske og åndelige velvære.

Mantra Dog

Her på Mantra Dog tror vi på å holde ting enkelt, være tro mot oss selv, leve et balansert liv med nærvær hvor vi nyter folka og tingene rundt oss. Vi vil tilby deg den aller beste yogaopplevelsen med våre miljøvennlige produkter.

Vårt mantra er kjærlighet, lojalitet, service.

Kjærlighet til yoga. Lojalitet til folket vårt. Service til verden. Hva er ditt?

mantratology-tranquil-lavender-4.PNG
bfc87d813d90dac59bf01c5223b5ee1407c18d027e419c9f68fc7e6aa90a1287.webp

Petitama

Petitama drives av Olga, designer og produsent av tilbehør for kvinner basert i Barcelona. Hun spesialiserer seg på brukervennlig hårtilbehør. Perfekt for dårlige hårdager eller om du opplever hårtap.

 

Alle produktene er håndlaget med kvalitetsstoffer.

bottom of page