top of page

VÅRE MERKER

Hos sloww.no bruker vi mye tid på å finne leverandører og samarbeidspartnere vi trives med. Her får du historien om våre merker:

OIls-59.jpg

eResonance

Vi spesialiserer oss i aromaterapi for egenomsorg. Selvfølgelig økologisk, bærekraftig, fairtrade og samfunnsorientert. Vi vet at alles reise er unik, og vi tror du allerede har det du trenger på innsiden for å mestre deg selv og livet ditt med mild og omsorgsfull støtte fra våre produkter.

Raw & Refine

Raw & refine bruker naturlige, giftfrie ingredienser. Alle produktene er vegan-vennlige. Opplev magien med egenomsorg med produktene fra Raw & Refine - la de transportere deg til en verden av avslapning og ro.

_edited.jpg
cit-2.PNG

Moon & Ivy

Moon & Ivy avmystifiserer «hippie»! Vi bringer livsstilen tilbake til røttene gjennom produkter som er 100 % naturlige, håndlagde og nøye sammensatt.

Gode vibber gir oss energi, og det er derfor vi jobber hardt for å finne produkter som er fri for parabener, grusomhet og alt som ikke er 100 % vegansk. Det er enkelt, egentlig. Vi tilbyr metafysiske produkter for det moderne individet, og kombinerer gammeldags visdom med en ny tids vri.

Mandala Gems

Mandala Gems leverer vakre, bærekraftige krystaller. Vi donerer en prosentandel av overskuddet hvert år til ideelle organisasjoner som er i tråd med våre humanitære verdier, for eksempel RAICES, en ideell organisasjon som gir juridisk hjelp til familier som ble separert i den amerikanske grensekrisen eller grupper for bevaring av hav, regnskog og miljøopprydding.

celestite-2.PNG
ajna-mat-3.PNG

Shakti Warrior

Shakti Warrior er resultatet av at jeg ville investere i den perfekte yogamatten, men innså at mange av mattene var kjedelige og fulle av skadelige kjemikalier. Det var da jeg bestemte meg for å lage en matte uten å gå på kompromiss med verken design, kvalitet eller bærekraft. 

På jakt etter yogaens røtter flyttet jeg fra New York til India i 2017. Moren min og jeg startet Shakti Warrior og ville skape noe som brukte yogaens tidløse prinsipper: bevissthet, høye etiske standarder, kjærlighet, skjønnhet og disiplin.

Vi er stolte av å være et kvinneeid og drevet selskap.

Rae Mode

RAE MODE skaper produkter for at man skal få en god handleopplevelse: Inkluderende størrelser med samme design for både større og mindre størrelser, slik at du skal finne noe som du liker! 

foilbh4.PNG
30140a6b4db0f1234880980388d5213ebeec5a6f8ac67c40b5f83abcb804d5bf.webp

Yoga Searcher

Franske Yoga Searcher ble født i 2014 i møtet mellom mennesker som er lidenskapelig opptatt av yoga og kunsten å leve. Våre kolleksjoner laget av Yogis for Yogis, er designet i Hossegor og laget i Portugal av naturlige materialer og resirkulert i OEKOTEX-sertifiserte fabrikker

Don’t worry – be Yogi

The Asanas

 The ultimate blend - The Asanas® designer produkter for yoga & mindfulness, med norsk design, unik kvalitet & laget med miljøvennlige materialer som ECONYL® 100% resirkulert nylon.

villbær 5.webp
mantratology-tranquil-lavender-4.PNG

Mantra Dog

Her på Mantra Dog tror vi på å holde ting enkelt, være tro mot oss selv, leve et balansert liv med nærvær hvor vi nyter folka og tingene rundt oss. Vi vil tilby deg den aller beste yogaopplevelsen med våre miljøvennlige produkter.

Vårt mantra er kjærlighet, lojalitet, service.

Kjærlighet til yoga. Lojalitet til folket vårt. Service til verden. Hva er ditt?

Maison Kizo

I spissen for Maison Kizo står Marie-Laure som elsker håndverkskunst og har lidenskap for unikt tilbehør. Armbåndene er håndlaget med kjærlighet og omsorg i Kathmandu av nepalske kvinner.

0c3efb686821bb1d01ffce21872bd48406744fc5eebb2b763a7a00c6355a99af.webp
bottom of page