top of page

FRAKT & RETUR

FRAKT

Gratis frakt over 950 kr | Rask levering
 

Alle varer leveres til ditt lokale postkontor/post i butikk i Norges fastland. Frakten beregnes ut fra vekten på pakken din og vises i kassen: 

  • 0-200 gram: 49,-

  • 200 gram til 3 kg: 79,-

  • 3-10 kg: 99,-

  • 10kg + : 149,-

Det er gratis frakt for ordre over 950 kr - uavhengig av vekt på pakken.

Leveransevilkår

Vi behandler din ordre i løpet av 1-3 virkedager. I tillegg tilkommer transportørens leveringstid. I kampanjeperioder og perioder med flere helligdager må det påregnes noe lengre leveringstid.

Vi gjør oppmerksom på at enkelte varer kan være midlertidig utsolgt og dermed medføre noe ekstra ventetid. Sloww.no forbeholder seg videre retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling dersom et produkt er utsolgt. Ved ovennevnte tilfeller gir vi rask beskjed om dette.

Uavhentede pakker

Vi gjør oppmerksom på at du som kunde må dekke utgiftene på kr 150,- ved tilbakesending av uavhentede pakker. Dette trekkes fra ved tilbakebetaling til kunden.

RETUR & BYTTE

Retur

Ønsker du å returnere varer skal returskjemaet benyttes. Du betaler selv returfrakten direkte til PostNord. Den koster: 

  • Opp til 5 kg: 69,-

  • 5-10 kg: 119,-

  • 10-20 kg: 199,-

    Obs! Pakk varene forsvarlig slik at de ikke blir skadet på veien. Merk at retur kan ta opptil 14 dager å behandle. 

Ønsker du å bytte varene, legger du en ny ordre i nettbutikken.

14 dagers åpent kjøp

Produktet du returnerer må være ubrukt og i sin originale tilstand (inkl. uskadet innpakning.) Vi aksepterer retur med full refusjon av betalingssummen din innen 14 dager etter kjøpet. 

Verdiforringelsesvurdering

Dersom du velger å fjerne merkelapper og/eller anvende produktene du kjøper før de returneres vil det bli gjennomført en individuell verdiforringelsesvurdering. Dette gjelder kun hvis produktene ikke er ubrukt og i sin originale tilstand. Avhengig av tilstand vil denne forringelsen være 30-60%. 

Reklamasjon

Er det skader eller feil på produktet du har kjøpt, kontakter du oss på hallo@sloww.no eller fyller ut skjemaet for reklamasjonshåndtering. 

bottom of page