top of page

Julegavetips

På utkikk etter julegaver? Her har du våre beste tips:


Den lille bolsteren er en favoritt blant både lærere og elever. Den kan brukes til så mye og er et must for både meditasjon og yogaøvelser.

  • Bolstertrekket er laget av 100 % økologisk dyrket bomull

  • Fylt med solide bokhveteskall som gir komfort og støtte.

  • Avtagbart og maskinvaskbart trekk med bærehåndtak.

  • Produsert i India.

  • Et perfekt tilbehør til hjemmet - en yogabolster du ikke trenger å pakke bort.


Yogaantrekk

Hvorfor ikke skjemme bort noen med et matchende yogaantrekk i en farge som passer like godt i advent som til sommeren? Denne freshe tightsen og overdelen passer til de fleste yogastiler. Med høyt liv og komfortabelt snitt, vil mange elske denne tightsen!PS: Overdelen kan faktisk brukes på 4 forskjellige måter!


Her er lyset som oser kjærlighet! Rose quartz kombinert med en mild lukt av Damascus-rose og Himalaya salt er virkelig oppskriften for kjærlighet. Lyset har 50 timer brennetid - og i bunnen en krystall. To gaver i ett!

Hver øyepute er håndsydd i Zürich, og fylt med en spesiell blanding av urter, oljer, ris og lin for optimal egenpleie og avslapning. Putene har en passende vekt som gir en mild effekt til øynene, pannen eller brystet uten å tynge for mye. Kan brukes til å stimulere akupressurpunkter og frigjør en beroligende duft.En yogamatte må være den ultimate gaven for en yogaentusiast! Denne er en miljøvennlig yogamatte som passer både for vanlig og hot yoga. Svært godt grep, god holdbarhet og lav vekt. Fri for phtalater.


15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page